İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Heyetinin Fakültemizi Ziyareti

Dekan Prof. Dr. Ramazan Muslu başkanlığındaki İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi heyeti Fakültemizi ziyaret etti.
Dekan Prof. Dr. Ramazan Muslu, Dekan Yardımcıları ile kalite ve akreditasyon süreçlerinde görevli akademik ve idari personelden oluşan heyet, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Kalite ve Akreditasyon Kurulu üyelerimizle bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda misafir heyete Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Kalite ve Akreditasyon Kurulu Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ziya Erdinç tarafından Fakültemizin başarıyla tamamladığı akreditasyon süreçlerimiz hakkında bilgi verildi ve heyet üyelerinin soruları cevaplandırıldı.
Misafir heyet toplantının ardından Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın refakatinde fakülte binamızı gezdi. Ziyarette heyete kütüphane katımızda bulunan ve hocalarımızın eserlerinin ve fakülte yayınlarımızın sergilendiği vitrinler, akademik ve kültürel faaliyetlerimizin resim ve afişlerini muhtevi panorama tablomuz ile kuruluşundan günümüze kadar Fakültemiz tarafından düzenlenen sempozyum ve çalıştayların afişlerinden oluşan kalıcı sergimiz hakkında da bilgi verildi.