2021-2022 Yaz Okulu Vize Mazeret Sınavı Duyurusu

**2021-2022 Yaz Okulu Vize Mazeret Sınavına başvurmak isteyen öğrenciler ekteki Mazeret Sınav Başvuru Formunu doldurup Mazeret Belgeleri ile birlikte if@sakarya.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirler, ya da Fakültemiz Yazı İşleri birimine elden teslim edebilirler.

NOT : Yönetmelikte yer alan mazeretleri nedeniyle sınavlara katılamayan ve mazeret sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin, ekteki form dilekçeyi doldurmaları  ve ekleri ile birlikte 10.08.2022 tarihi mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir. Mazeretleri, Fakülte Yönetim Kurulunca kabul edilen öğrenciler Web sayfamızda ilan edilecek Vize Mazeret Sınav Programına göre mazeret sınavına girebilirler.

...@sakarya.edu.tr. uzantılı resmi mail adresi haricindeki adreslerden gelen mailler işleme alınmayacaktır. (Misafir öğrenciler hariç)