Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı, 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü Prof. Dr. Mehmet Erkal Toplantı Salonumuzda gerçekleştirildi.Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Numan Ünver, Kalite ve Akreditasyon Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Osman Güman ve Danışma Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı isteyen üyelerin online olarak katılımına imkan verecek şekilde hibrit usulle düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Fakültemizde eğitimin yanı sıra ders dışı akademik ve kültürel etkinliklere de büyük önem verdiklerini söyledi ve kurula 2021-2022 öğretim yılında gerçekleşen ve yine 2022-2023 öğretim yılı için planlanan faaliyetler, pandemi sonrası yeniden başlayan yurt dışı etkinlikleri ve fakülte tanıtım faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Danışma Kurulunun Fakültenin vizyonuna ve kalite çalışmalarına yapacağı katkıları önemsediklerinin altını çizen Prof. Dr. Ahmet Bostancı katılımcılara sunacakları katkılar için teşekkürlerini iletti.

Dekanımızın konuşmasının ardından Kalite ve Akreditasyon Kurulu üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ziya Erdinç tarafından Fakültemizin akreditasyon süreci ve gelinen nihai aşama hakkında kurul üyelerine bilgi verildi. Ardından, Fakültemizde 2021-2022 öğretim yılında Eğitim-Öğretim, Ar-Ge ve Toplumsal Katkı çerçevesinde gerçekleştirilen ulusal veya uluslararası akademik, kültürel ve sosyal faaliyetlerin değerlendirilmesi ve konuyla ilgili olarak 2022-2023 öğretim yılına ilişkin öneriler, mezunlarla ilgili en fazla iyileştirme gerektiren bilgi, beceri ve yetkinlik alanlarının müzakeresi, Fakültemiz mezunlarının fakülteye aidiyetlerini güçlendirmek ve mezunlarla daha fazla iş birliği için yapılacak faaliyetler başlıkları ele alındı ve kurul üyeleri tarafından getirilen önerilerin müzakereleri yapıldı.

Toplantı dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

 

Fotoğraflar