Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Fakültemizi Ziyaret Etti

Fakültemizde iki dönem Dekanlık ve uzun süre öğretim üyeliği yapmış olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fakültemizi ziyaret ederek Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve öğretim üyeleri ile görüştü.

Öğretim üyelerimiz ile görüşmesinin ardından kütüphane katımızda açılmış olan fotoğraf ve Din Öğretiminde Materyal Geliştirme Sergilerini gezen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Erbaş öğrencilerimiz ile de sohbet etti.

Kütüphane katımızda bulunan, fakültemiz hocalarının eserlerinin ve fakülte yayınlarının sergilendiği vitrinler, akademik ve kültürel faaliyetlerin resim ve afişlerini muhtevi panorama tablosu ile kuruluşundan bugüne İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenmiş olan sempozyum ve çalıştayların afişlerinden oluşan kalıcı sergiyi de gezen Prof. Dr. Ali Erbaş, Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı’dan bilgi aldı. Fakültenin hafızasını ortaya koyan böyle bir mekan oluşturmasından dolayı tebriklerini ileten Prof. Erbaş, ziyaretinin ardından fakülte idarecileri ve hocaları tarafından uğurlandı.