Din Öğretiminde Materyal Geliştirme Sergisi

Fakültemiz 3. sınıf öğrencilerinin Arş. Gör. Dr. Kübra CEVHERLİ danışmanlığında Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Dersi kapsamında hazırladıkları materyallerden oluşan sergi, giriş katı koridorumuzda açıldı.
Serginin açılışına çok sayıda öğretim üyesi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve öğrenci katıldı.
Din eğitimi kapsamında yer alan derslerdeki üniteleri görsel, işitsel olarak tanıtmak ve öğrencilerin organizasyon, iş birliği ve yaratıcılık becerilerini geliştirmek amacıyla hazırlanan materyallerden oluşan sergi, büyük bir ilgiyle karşılandı.
Öğrenciler, hazırladıkları materyalleri gün içerisinde ziyaretçilere tanıtarak materyallerin konusu, amacı, içeriği ve kullanılışı hakkında bilgiler verdiler. Öğrenciler ayrıca hazırladıkları oyunlarla ziyaretçilere yarışmalar düzenleyerek çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Sergiyi düzenleyenler ve öğrenciler, tüm katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini ilettiler.