Fakültemizde Tasavvuf Müziği Konseri

Fakültemiz Korosu tarafından ‘Tasavvuf Müziği Konseri’ düzenlendi.

Konferans Salonumuzda gerçekleşen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Arş. Gör. Tahir Çağman’ın yönetiminde gerçekleştirilen ve Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Bölümü’nden Prof. Dr. Ferdi Koç (ud), Doç. Dr. Cemal Karabaşoğlu (daire), Öğr. Gör. Tuncay Kardaş (kanun) ve Arş. Gör. Murat Dilber’in (vokal) de eşlik ettiği konserde hicaz ve gerdâniye makamından seçilen birbirinden değerli eserler icra edildi. Programın sonunda ise Arş. Gör. Tahir Çağman, istek üzerine acem-aşiran makamındaki “Elveda bizden sana ey şehr-i rahmet elveda” ilahisini seslendirdi.

Program, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın Arş. Gör. Tahir Çağman’a hediye takdiminin ardından sona erdi.