Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemizin İftar Programı
Fakültemizin İftar Programı

Fakültemizin İftar Programı

Fakültemiz akademik ve idari personeli ve aileleri iftar programında bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Personel Yemekhanesinde Fakültemizde son yıllarda kadro alan öğretim üyelerimizin katkılarıyla düzenlenen program geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İftara SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yaşar Kahraman, Fakültemiz akademik ve idari personeli ile aileleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı sözlerine katılımcıları selamlayarak ve Ramazan-ı şeriflerini tebrik ederek başladı. Kadro alan öğretim üyelerinin Fakülte personeline yemek ikram etmesinin uzun yıllardır devam eden ancak pandemi sebebiyle 2019 Ramazan’ından bu yana yapılamayan geleneksel ve güzel bir uygulama olduğunu belirten Prof. Bostancı, iftara katkıda bulunan öğretim üyelerine teşekkür ederek ve aldıkları kadroların kendileri ve aileleri için hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Programda kadro alan öğretim üyeleri adına konuşan Doç. Dr. Hülya Terzioğlu da Fakültedeki çalışma ortamından ve SAÜ İlahiyat Fakültesi mensubu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve programın organizesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Program, kadro alan öğretim üyelerine hediyelerinin Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Genel Sekreter Doç. Dr. Yaşar Kahraman, Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı, dekan yardımcıları ve bölüm başkanları tarafından takdim edilmesinin ardından sona erdi.