Ana Sayfa
Duyurular
Mazeret Sınavı Duyurusu

MAZERET SINAVI DUYURUSU

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar  Yarıyılı Vize  Sınavlarına mazeretleri nedeni ile giremeyecek öğrencilerin mazeretlerini belgelemeleri şartı ile Mazeret Sınavı başvurusu yapmaları gerekmektedir. 

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Vize Sınavlarında uyulması gereken kurallar  https://if.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/110653/vize-sinavlarinda-ogrencilerimizin-uymalari-gereken-kurallar  sayfasında ilan edilmiştir. 

(Madde 13)  “Belgelemek kaydıyla yönetmelikte yer alan mazeretleri nedeniyle sınavlara katılamayan ve mazeret sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin, vize sınavları için sınavı takiben beş̧ iş günü̈ içerisinde, final sınavları içinse akademik takvimde belirtilen mazeret sınavları tarihlerinin başlangıcından en az iki iş günü̈ önce ekteki form dilekçe ve ekleri ile başvurmaları gerekmektedir. Mazeretleri, Fakülte Yönetim Kurulunca kabul edilen öğrenciler ilan edilen tarihlerde mazeret sınavına girebilirler." 

Başvurular, başvuru formu  ve  mazeret belgesi ile birlikte  if@sakarya.edu.tr  adresine e-posta ile  veya Fakültemiz Yazı İşleri birimine elden teslim edilerek yapılacaktır.