"hz. Muhammed (s.a.v.)'in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metodu" Konulu Söyleşi

"Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metodu" konulu söyleşi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP) faaliyeti kapsamında Serdivan ilçesinde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin katılımı ile "Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metodu" konulu söyleşi gerçekleştirildi.  Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayati YILMAZ tarafından Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali DERE ve Şube Müdürü Halil DURSUN da katıldılar.

Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü organizesiyle Aydın Gürdamar Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sinan UZUN moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Hz. Peygamber'in (s.a.v.) eğitim-öğretim modelinde belli başlı ilke ve metotlar ele alındı.