2021-2022 Güz Dönemi Masa Tenisi Turnuvası Üçüncü Fikstür

Fakülte öğrencilerimize özel gerçekleştirilen masa tenisi turnuvamızın birinci (ve erkekler ikinci) turu tamamlanmıştır.

Son tur ve final maçları daha önce ilan edildiği gibi 24 Aralık Cuma günü devam edecektir

Kız öğrenciler 2.tur eşleşme listesi aşağıda paylaşılmıştır. Her bir sonraki aşamada maçlar bittikten sonra yeniden eşleştirmeler belirlenecek ve ara vermeden turnuva tamamlanmış olacaktır. Maç başlama saati 12:10’dur.

Erkek öğrenciler 3. tur eşleştirme listesi aşağıda paylaşılmış olup her bir sonraki aşamada maçlar bittikten sonra yeniden eşleştirmeler belirlenecek ve ara vermeden turnuva tamamlanmış olacaktır. Maç başlama saati 14:00’tür.

Belirlenen gün ve saatte hazır bulunmayanlar turnuva dışı sayılacaktır. Başlama saatinden 5 dakika önce (kızlar için 12:05/ erkekler için 13:55) tüm katılımcıların turnuva alanına gelip yoklama listesine imza atmaları gerekmektedir. İmzası bulunmayanlar hükmen mağlup sayılacaktır.

Dosyalar