2021-2022 Güz Dönemi Masa Tenisi Turnuvası İkinci Fikstür

Fakülte öğrencilerimize özel gerçekleştirilen masa tenisi turnuvamızın birinci turu tamamlanmıştır.

Erkek öğrenciler için 2. tur eşleşmeleri, tarih ve saatleri ile aşağıda paylaşılmıştır. 3. tur eşleştirmeleri, çeyrek final, yarı final ve final maçları 24 Aralık 2021 Cuma günü saat 14:00’de başlayacaktır.

Kız öğrencilerde doğrudan çeyrek final, yarı final ve final karşılaştırmaları yapılacaktır. Aşağıda eşleşme listesi paylaşılmış olup her bir sonraki aşamada maçlar bittikten sonra yeniden eşleştirmeler belirlenecek ve ara vermeden turnuva tamamlanmış olacaktır.

Belirlenen gün ve saatte hazır bulunmayanlar turnuva dışı sayılacaktır. Başlama saatinden 5 dakika önce (12:05) tüm katılımcıların turnuva alanına gelip yoklama listesine imza atmaları gerekmektedir. İmzası bulunmayanlar hükmen mağlup sayılacaktır.

Dosyalar