Öğrenci Temsilcileri İle İstişare Toplantısı Düzenlendi

Kalite çalışmalarımız çerçevesinde Fakültemiz öğrenci toplulukları temsilcileriyle Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Şirin’in başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Prof. Dr. Mehmet Erkal Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kalite ve Akreditasyon Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ziya Erdinç, Öğrenci İşleri Çalışma Grubu üyemiz Arş. Gör. Fatma Hayrunnisa Çil ile öğrenci topluluklarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda geçen yıl online olarak yapılan toplantıda alınan kararlar gözden geçirildi ve öğrenci topluluklarının faaliyetleri, hibrit eğitim modelinde öğrencilerin karşılaştıkları sorunlar, hazırlık sınıfları, öğrenci Ar-Ge uyumu projesi gibi konular ele alındı ve öğrencilerimizden gelen talepler dinlenildi.