Arapça Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Duyurusu

Fakültemiz 2021-2022 Öğretim Yılı Arapça Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı 27 Eylül Pazartesi günü iki oturum olarak yapılacaktır. Muafiyet Sınavı başvuru tarihleri ve sınavla alakalı tüm ayrıntılar bilahare Fakültemizin www.if.sakarya.edu.tr  web adresinde ilan edilecektir. Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin Fakültemiz web adresindeki duyuruları takip etmesi gerekmektedir.
Sınavla İlgili Önemli Hatırlatmalar:

1) Hazırlık sınıfı okumak isteyen öğrencilerin Muafiyet Sınavı’na girme zorunluluğu yoktur.

2) Daha önce Fakültemizde hazırlık okuyup 1. kurda başarısız olanlardan ve Fakültemize yeni kayıt yaptıranlardan isteyenler 1. Kur Muafiyet Sınavı’na gireceklerdir.

3) 2. Kur Muafiyet Sınavı’na girmeye hak kazanan ya da daha önce Fakültemizde 1. kuru okuyup başarılı olan öğrenciler 2. Kur Muafiyet Sınavı’na gireceklerdir.