İlahiyat Akademi Programına Erkek Öğrenci Alımı Duyurusu

Fakültemiz ve İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde erkek öğrencilere yönelik olarak başlatılan İlahiyat Akademi Programına 2021-2022 Öğretim Yılı itibariyle öğrenci alınacaktır.

1.     Programa hazırlık sınıfını başarıyla bitirip birinci sınıfa geçmiş erkek öğrenciler başvurabilir.

2.     Başvuru için 15 Eylül 2021 Çarşamba gününe kadar aşağıdaki linkteki formun online olarak doldurulması gerekmektedir.

3.     Öğrenci seçimi, mülakat ile yapılacak olup mülakat tarihi ve saati ayrıca duyurulacaktır.

4.     Programa kabul edilen öğrencilere belirli bir program dahilinde 4 yıl boyunca ilahiyat alanıyla ilgili dersler verilecek ayrıca Necip Fazıl Kısakürek Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda ücretsiz barınma imkânı sağlanacaktır.