Mezuniyet Törenimiz

Fakültemiz 2021 Mezuniyet Töreni 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 16:30’da Sakarya Üniversitesi Stadyumunda yapılacaktır.

Törenin öğrencilerle ilgili organizesinde yer almak isteyen öğrencilerimizin Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Numan Ünver ile aunver@sakarya.edu.tr e-mail adresinden irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Tören 2020 yılı mezunlarımızın katılımına da açıktır.

Mezuniyet cübbeleri SAÜSEM binasından ve saudukkan.sakarya.edu.tr adresinden temin edilebilmektedir.

Dereceye girenler dışındaki öğrencilerimizin arzu ederlerse plaketlerini aralarında organize olarak kendilerinin yaptırması gerekmektedir.

2020 yılında dereceye girmiş olan mezunlarımız törene geçen yıl aldıkları plaketler ile birlikte katılım göstermeleri uygun olacaktır.

Öğrencilerimizin törenle ilgili yeni gelişmelerden haberdar olmaları açısından Sakarya Üniversitesinin ve Fakültemizin resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeleri yararlı olacaktır.