2020-2021 Yaz Öğretimi Hakkında

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı ile sınırlı olmak üzere Yaz Öğretimi uzaktan eğitim yoluyla yapılacak ve aşağıdaki esaslara göre uygulanacaktır:

a) Bölümde açılacak ders sayısı; üniversite ortak dersleri,bitirme, tasarım ve staj dışında, 20 ders ile sınırlıdır.

b) Yaz öğretiminde bir dersin açılabilmesi için o derse kayıtlı öğrenci sayısının en az 30 olması gerekir.

c) Yaz öğretiminde bir öğrenci, çakışma olmaksızın ve kurum içi-kurum dışı Bitirme/Tasarım çalışması hariç toplam en fazla 20 birim saatlik ders alabilir.

SAÜ Öğrencileri için Yaz Okulu kayıt süreci için tıklayınız.

Misafir Öğrenciler için Yaz Okulu kayıt süreci için tıklayınız.

Yaz Öğretimi Yönergesi için tıklayınız.

Yaz Öğretimi Ücretleri için tıklayınız.

Daha önce alınıp "FF" veya "GR" ile kalınan dersler için çakışma kontrolü yapılmayacak olup, ilk defa alınan ve daha önce alınıp "DZ" ile kalınan dersler için çakışma kontrolü yapılacaktır.

Yaz okulu açılması planlanan dersler ve Yaz Okulu Akademik Takvimi ektedir.