Ana Sayfa
Duyurular
Prof. Dr. Atilla Arkan İçin Tören Düzenlendi
Prof. Dr. Atilla Arkan İçin Tören Düzenlendi

Prof. Dr. Atilla Arkan İçin Tören Düzenlendi

Öğretim üyemiz iken İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Atilla Arkan için Fakültemizde tören düzenlendi.

Pandemi tedbirlerine uygun olarak Prof. Dr. Mehmet Erkal toplantı salonunda düzenlenen törene Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, dekan yardımcılarımız, bölüm başkanlarımız ve hocalarımız katıldı.

Törende konuşan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Fakültemizden dördüncü kez rektör atandığını ifade ettikten sonra Prof. Dr. Atilla Arkan’ın ayrılmasının fakültemiz açısından kayıp olduğunu ancak rektörlük gibi önemli bir görev üstlenmesinden dolayı gururlu olduklarını söyledi.

Bölüm başkanlarımız ve hocalarımız da yaptıkları konuşmalarda duydu ve düşüncelerini dile getirdiler ve Prof. Dr. Atilla Arkan’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Törende söz alan Prof. Dr. Atilla Arkan da Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 1993 yılından beri gururla görev yaptığını, burasını ailesi gibi gördüğünü ifade etti. Katılımlarından dolayı hocalarımıza teşekkürlerini ifade eden Prof. Arkan Fakültemizle olan gönül bağını ve irtibatını süreceğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Tören Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bostancı ve Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Abdulvahit İmamoğlu tarafından Prof. Dr. Atilla Arkan’a hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Fotoğraflar