Fakültemi Anlatıyorum Kısa Film Yarışması

İkinciye 1500 TL

Üçüncüye 1000 TL

4.-10 arası derecelere sürpriz hediyeler

Yarışma Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerine yöneliktir.

Fakültemiz ile ilgili anlatım ve görsellerden oluşan kısa film videoları 3 dakikayı geçmemelidir.

İsteyen öğrencilerimiz Fakülte binasına gelerek çekim yapabilecekleri gibi talep eden öğrencilere fotoğraf vb. görsel malzeme desteği de sağlanacaktır.

Videoların yüksek çözünürlüklü olarak Google Drive, OneDrive gibi bulut platformları üzerinden if@sakarya.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Dereceye giren eserler Fakülte sosyal medya hesaplarında yayınlanacak, uygun görülenler ayrıca Fakülte tanıtımlarında kullanılabilecektir.

SON GÖNDERİM TARİHİ 21 MAYIS 2021 CUMA

SONUÇLARIN İLANI 28 MAYIS 2021 CUMA

Not: Yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimiz ekteki görsellerden, sanal tur uygulamasından (sanalkampus.sakarya.edu.tr), Fakültemizin resmi site ve sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan ve tanıtım filmimizden yararlanabilirler.