Sosyal Medya Sıralamamız

İlahiyat Fakültelerinin sosyal medya kullanımı akademik bir araştırmaya konu oldu.

Dr. Yunus Emre Sayan’ın Din Bilimleri Akademik Araştırma Dergisi’nin son sayısında yayınlanan  “Türkiye’de Yüksek Din Öğretimi Kurumları Adına Sosyal Medya Kullanımı Ve Fakültelerin Sosyal Medya Stratejilerinin İncelenmesi” adlı makalesinde Fakültemize geniş yer verilmiş ve benzeri kurumlar arasında lider durumunda olduğu vurgulandı.

Makalede, yüksek din öğretimi kurumları içinde toplamda en çok sosyal medya takipçisine sahip olan Fakültenin SAÜ İlahiyat Fakültesi olduğu belirtilmekte ve “Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Twitter ve Instagram’daki liderliğinin yanında, dört sosyal medya mecrasında ilk 10’da yer alarak, aktif kullanımda lider fakülte olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.” değerlendirmesinde bulunulmaktadır.

Makalenin tamamı için bkz: