İlahiyat Fakültesi Öğrenci İşleri İletişim

Öğrenci işleri ile ilgili talepleriniz için (transkript, mezuniyet işlemleri vb.) Fakültemizin öğrenci işleri elektronik posta adresi olan ifogrenci@sakarya.edu.tr   adresine e-posta gönderilmesi gerekmektedir.Öğrenci işleri konusunda farklı e-maillere gönderilen iletiler dikkate alınmayacaktır.

Akademik yoğunluktan dolayı telefonlara cevap verilemediği durumlarda e-posta ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Öğrenci işlerine gönderilen e-postalarınız en geç 2 iş günü içerisinde cevaplandırılacaktır.

Not: Öğrenci belgesi için e-devlet sisteminden barkodlu belge oluşturularak temin edilecektir.

Birim

İlgili konular

Öğrenci işleri          : ifogrenci@sakarya.edu.tr

Kayıt işlemleri, İlişik kesme işlemleri, transkript, mezuniyet işlemleri, yüzde 10’a giren öğrencilerin açıklanması.

Cengiz KESKİN      :     +90 264 295 3394

Tayfun SALT           :    +90 264 295 6893

Yakup PEHLİVAN :     +90 264 295 3414

Arzu KINA             : akina@sakarya.edu.tr