Fakültemiz Öğrencileri İçin Katar Üniversitesi’nde Öğrenim İmkanı

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN KATAR ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENİM İMKANI

29 NİSAN 2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17’YE KADAR

EKTEKİ DİLEKÇEYİ DOLDURARAK

FAKÜLTEMİZ YAZI İŞLERİ BÜROSUNA (3. KAT 314 NO’LU ODA) TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

DEKANLIK

GENEL BİLGİLER:

• Uçak bileti ve pasaport masrafları öğrencilere aittir.
  • Katar Üniversitesine ödenecek e-kayıt ve Katar Konsolosluğuna ödenecek evrak tasdik ücreti Fakülte Vakfımız tarafından karşılanacaktır.
  • Giden öğrencilerin Katar’daki öğrenim, yurt ve yemek masrafları Katar Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.
  • 2. Öğretim öğrencileri Sakarya Üniversitesine öğrenim harcı ödeyeceklerdir.
  • Kontenjan 10 kişi ile sınırlı olup hazırlık sınıfları hariç fakültemizdeki bütün lisans öğrencileri başvurabilirler. Bayan ve erkek öğrenciler için kontenjan mevcuttur.
  • Katar'a öğrenci göndermekteki temel amaçlardan birisi de öğrencilerin Arapçalarını geliştirmeleri olduğundan Arap öğrencilerin müracaatları kabul edilmeyecektir.
  • Öğrenci seçimi, not ortalamasının % 40’ı + Hazırlık notunun  % 40’ı + mülakat notunun % 20’sinden oluşan toplam nota göre öğrenciler sıralanarak yapılacaktır.
  • Mülakatlar 30 Nisan 2019 Salı günü saat 10:00’dan itibaren Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Atmaca’nın odasında (303 no’lu oda) yapılacaktır.
  • Seçilen öğrencilerin Katar’a gidişi 16 veya 17 Ağustos 2019’da olacaktır.