Eski Programa Göre Okuyup Alttan Dersi Olan Öğrencilerin Durumu

Bilindiği üzere ilahiyat lisans programında ders içerikleri ve ders isimlerinde bazı değişiklikler yapılmıştır. Bu sebeple bu sene 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimiz yeni programa göre öğrenim görecek ancak diğer öğrenciler yine eski plan üzerinden devam edeceklerdir. Ancak eski program öğrencisi olan bazı öğrencilerimizin alttan kalan dersleri bulunmaktadır. Bu durumda olan öğrenciler alttan kalan derslerini yeni program üzerinden alacaklardır. Bu durumdaki öğrencilerin akts açığı olması durumunda dönem seçimlik derslerden fazladan ders seçerek açıklarını kapatması ve 240 akts'lik mezuniyet şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Bu konunun eski programa göre öğrenim gören öğrencilerimiz tarafından hassasiyetle takibinin yapılması gerekmektedir.