Ana Sayfa
Duyurular
İlahiyat Veda Gecesi Etkinliği
İlahiyat Veda Gecesi Etkinliği

İlahiyat Veda Gecesi Etkinliği

Fakültemiz Veda Gecesi etkinliği 4 Haziran Cumartesi günü AKM’de düzenlendi. Etkinliğe SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Atilla Arkan, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

Kur’an tilavetiyle başlayan program Fakülte Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Konuşmasında öğrencileri tebrik edip bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Prof. Günay, ilahiyat misyonunu hiçbir zaman unutmamaları ve iyi bir eğitim alarak kendilerini geleceğe hazırlayan fakülteleriyle bağlarını hiçbir zaman koparmamaları tavsiyesinde bulundu. Prof. Dr. Muzaffer Elmas da değerlerimizin nesillere ulaştırılmasında ilahiyat mezunlarının çok büyük görevler düştüğünü belirterek bu çerçevede mezunlara iletişim becerilerini daha da geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerin veda gecesini kutlayan Prof. Elmas, bu programın hazırlanmasına özellikle büyük emeği bulunan bayanların geleceğin birer iyi anne adayı olduklarını ifade ederek hepsine başarılar diledi.

Konuşmaların ardından ilahi dinletileri, hocaların görüntülü mesajlarını içeren slayt gösterisi, plaket takdimi ve İl Müftüsü İlyas Serenli’nin duasıyla devam eden program öğrencilerin yemin ve kep töreni ile sona erdi.